115. Update on Feri/ Friss hírek Ferivel kapcsolatban

We’re going to hire our new co-worker Feri Oláh from February, whom we wrote about already. He is a gypsy pastor in Zsámbok. Since for many years, wanted to be full-time minister for gypsies. Now is the time! Praise God!!! We can’t wait what God has in store  with him.

MEK and his Denomination formed a Partnership. Both side will help him financially to have his support to be full-time worker with MEK and pastoring the Zsámbok Church.

We are praying to have 20 more hungarian supporters this year. We have 4/20 already. A pastor, building engineer and a retired nice lady from a baptist church and a whole Church for this year. God is good and working in the hearts to see mission a key for believers also, to build God’s Kingdom. 


Oláh Feri fel lesz véve munkatársnak Februártól, akiről már írtunk előzőleg. Ő egy roma lelkipásztor Zsámbokon. Sok éve várja, hogy teljes időben is missziónáriusként dolgozhasson romák között. Most eljött az idő! Dicsőség Istennek!!! Már alig várjuk, hogy Isten mit készül rajta keresztül elvégezni.

MEK és Feri Kisegyháza (MEGYE = Magyar Evangéliumi Gyülekezetek Egyesülete) egy Partnerkapcsolatot létrehozva vállalta, hogy támogatják a teljes idős szolgálatát. MEK missziónáriusi munkát és a gyülekezetének vezetését végezni Zsámbokon és máshol.

20 új magyar támogatóért imádkozunk ebben az évben, akik személyesen támogatják a MEK munkáját. Már 4/20 van. Egy lelkipásztor, egy építészmérnök és egy kedves nyugdíjas hölgy és egy egész gyülekezet kötelezte el magát erre az évre. Isten jó és munkálkodik a szívekben, hogy a missziót kulcskérdésnek tekintsék a hívő emberek Isten Országának építésében.


Feri
Feri’s speaking in Boldog

Hozzászólás