195. Happenings around our property/ Történések a telkünkön

End of Summer. Fencemaking process has started. It is great to see our borders. In every area of our lifes. Boundaries are great to set and keep. Then we know how far is our property and where is not.


Nyár végén elkezdtük a kerítést is megcsinálni. Nagyon jó látni a határainkat. Minden életterületen. Hasznos, ha állítunk határokat és betartjuk azokat. Tudjuk miért felelünk és miért nem. 😉

And these were the pictures lately… where we are right now. As we are waiting for the Bank to see through and decide on our Application for Government grant and loan, we are digging out the ditch for cabels. The boys really enjoy the little machine. 🙂 Meanwhile mom is dreaming of a great, bautiful house. We pray a lot for a blessed place for everyone, who will step in there.


Ezek a legutóbbi képeink arról, ahol most éppen tartunk. Miközben várakozunk a Bankra, hogy átnézzék és választ kapjunk a megigényelt CSOK + hitelünkre, ássuk az árkot a kábeleknek. A fiúk nagyon élvezik a kis masinát. 🙂 Anya meg álmodozik, ahogy az alapról fotóz, hogy milyen jó és szép lesz a ház, ha egyszer kész lesz. Imádkozunk sokat, hogy egy áldott hely lehessen mindenkinek, aki ott megfordul.

Hozzászólás