268. Trauma Training/ Trauma Képzés

Learning together from 22to 24th of May about our losses, traumas, how to heal, the process, what is ok and what is not. How to stand by others, who suffer and the importance of forgiveness. It was also a great Teambuilding program! Thank you Lord for your grace and healing in our lives!

Trainer: Zuzanna Polackova. Medical Ambassadors, CHE international missionary. And Sandi Temesvári, our Teammember, who took the course before us to help teach.


Május 22-24.között veszteségekről, traumákról, gyógyulásról és annak folyamatáról tanultunk együtt. Arról, hogy mi az elfogadható és mi nem, ebben a folyamatban. Hogyan álljunk valaki mellett, aki szenved és a megbocsátás szükségességét is vizsgáltuk. Egy nagyszerű Csapatépítő program is volt! Köszönjük Istenünk a kegyelmed és gyógyításod az életünkben! Tréner: Zuzanna Polackova, Medical Ambassador missziónáriusa, CHE Hálózat tagja. A világon mindenfelé tapasztalt a témában és tanítja ezt az anyagot. Sandi Temesvári is segített tanítani Zuzanná-nak, aki a mi MEK Csapatunkba tartozik. 

2 Comments

Hozzászólás